Gastbloggers gezocht

Gastblogger

Er is zoveel te schrijven over leuke sokken, grappige sokken, gekke combinaties en dingen waar je vrolijk van woGastblogger gezochtrdt. Daar kunnen wij uren over schrijven. En we vinden het ook leuk als anderen net zo enthousiast zijn over sokken. We willen namelijk de vrolijkste sokkenwinkel van Nederland worden. Daar kun jij als gastblogger bij helpen!

 

Gezocht enthousiaste gastblogger en/of sokkenfotograaf

Vind jij het leuk om enthousiaste stukjes te schrijven met een knipoog naar vrolijke sokken? Of ben jij een creatieveling die met grappige sokken de leukste foto’s weet te maken? Ga los met de meest maffe onderwerpen! Mail ons met een korte motivatie waarom jij je aan zou willen sluiten bij ons team van gastbloggers.

Gastblogger gezochtWe bieden een leuke commissie voor je blogs: een paar vrolijke sokken naar keuze! We delen jouw artikel ook met onze  Facebook-fans en noemen daarbij jouw naam. Als je een website hebt, zullen we die ook noemen. Op die manier helpen we jou bekender te worden met het schrijven van stukjes of maken van foto’s. Een win-win situatie.

 

Werkwijze

Goed om te weten is dat we minimaal 1 blog per maand van je verwachten (inclusief een eigen gemaakte sokkenfoto), of 10 verschillende sokkenfoto’s. Maandelijks mail jij ons jouw blogs en/of foto’s. Wij zullen het als het nodig is optimaliseren voor onze website en vervolgens plaatsen. We delen de artikelen ook via social media.Gastblogger gezocht
Wanneer je de blogs en foto’s naar ons verstuurt, geef je ons daarmee het recht om ze te gebruiken. Je bent verder natuurlijk vrij om je blogs en foto’s zelf ook te gebruiken, bijvoorbeeld voor je portfolio. Het blijft jouw werk 🙂

Enthousiast? Neem contact met ons op!
Stuur een mail naar guido@soque.nl, of gebruik het contactformulier onderaan de website.

 

Andere manieren om samen te werken?

Heb je een idee dat we nog niet uitgewerkt hebben op onze site? Neem dan contact met ons op. We staan open voor veel mogelijkheden.