Autism doesn’t sock!

doorGuido

Autism doesn’t sock!

Bij Soque staan we altijd open voor samenwerkingen met mooie organisaties en daarom vragen we graag je aandacht voor stichting HelpUsAut. Wil jij vrolijke sokken en tegelijkertijd jongvolwassenen met autisme helpen? Lees dan zeker even verder.

Stichting HelpUsAut is een stichting die jongvolwassenen met autisme verder wil helpen. Voor de meeste mensen met autisme is iedere dag weer een puzzel die moet worden opgelost. En alhoewel het ze doorgaans lukt om een groot deel van deze puzzel op te lossen, zullen er altijd wat losse stukjes overblijven. 

Help mee!

Vanuit deze gedachte is het design van de “Puzzle-Aut” Socks ontstaan. Ontworpen door Lotte Verberne bij de computerdagbesteding bij Comp-It-Aut. Voor € 12,95 (exclusief eventuele verzendkosten) help jij deze stichting, en daarmee jongvolwassenen met autisme, verder! De sokken zijn ook af te halen in Helmond.

De stichting heeft al heel wat geld opgehaald om de huidige activiteiten door te kunnen laten gaan en nieuwe activiteiten te kunnen organiseren. Maar we hebben meer nodig. Dus als je graag een goed doel wilt steunen en er ook nog hele vrolijke sokken voor terug wilt krijgen, kun je de “Puzzle-Aut” socks bestellen via deze link. Er is voor ieder wat wils: een gekleurde versie en een zwart-wit-grijze versie.

Daarnaast wordt er elk jaar een nieuw ontwerp voor Kerstsokken gemaakt. Zoals deze die we voor 2022 hebben mogen maken.

Kerstsokken voor goede doel

Ook de Kerstsokken zijn te bestellen via deze link. De opbrengst van de sokken gaat volledig naar de Stichting HelpUsAut. Help je mee? Kijk hier om meer te lezen over de activiteiten van deze stichting.

Voor meer vrolijke sokken, neem je een kijkje in onze webshop.

Over de auteur

Guido administrator

Geef een reactie