Wanneer Soquen sprookjes waar maken

doorGuido

Wanneer Soquen sprookjes waar maken

Zo veel mogelijk mensen blij maken met de vrolijkste sokken, dat is waar Soque voor staat. Soms nemen onze sokken je zelfs even mee terug in de tijd, zoals bij Leonie gebeurde met de paddenstoel sokken. Lees hieronder haar verhaal!

“Als klein kind was ik trots op mijn vader die heel mooi kon schilderen. Mijn kamer werd opgeknapt en ik mocht zeggen hoe ik het wilde. Een paddenstoel en een kabouter geschilderd op mijn muren, dat is wat ik wilde! Zo gezegd, zo gedaan.

Ik heb jarenlang heerlijk geslapen in mijn eigen sprookjesbos. 30 jaar later heb ik mijn vader weer gevraagd om opnieuw een sprookjesbos te maken voor ons toekomstige kindje. Vol trots ging opa aan de slag en onze dochter heeft hier lang met veel plezier geslapen. Het geboortekaartje was geïnspireerd op beide kinderkamers.

Het “sprookjesbos” geboortekaartje

Jaren later kom ik op de te gekke sokkensite Soque kousen tegen die me zo deden denken aan onze “eigen paddenstoelen”. Die wilde ik hebben! De kinderkamer is inmiddels al een tijdje wit, al hebben we een blauw wolkje bewaard. Met het inlijsten van de paddenstoel sokken, geven we een kleine knipoog naar het verleden. Wat een toeval! Zo zie je maar, sprookjes bestaan!”

Paddenstoelen van Soque aan de muur!

En, welke sokken brengen jou terug naar je kindertijd? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment!

Over de auteur

Guido administrator

Geef een reactie