Gepersonaliseerde sokken

Gepersonaliseerde sokken laten maken

Gepersonaliseerde sokken
Gepersonaliseerde sokken

Sokken laten maken met het logo van je vereniging of bedrijf? Geen probleem, wij van Supersokken.eu maken volledig gepersonaliseerde sokken. Onze custom sokken worden met liefde vakkundig en efficiënt geproduceerd in kwaliteitsfabrieken in China. Doordat wij de sokken rechtstreeks bij de fabriek laten maken, hebben we lage prijzen, korte lijnen en kunnen we snel schakelen!

Sokken laten maken
Sokken laten maken

De sokken zijn van perfecte kwaliteit, zitten lekker en passen goed. En je kunt al vanaf 50 paar je eigen sokken laten maken! Omdat we een klein bedrijf zijn vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Daarbij kunnen we naast onze vakkennis ook bouwen op de technische expertise van grote fabrieken die gespecialiseerd zijn in de kunst van het sokken maken.

En heb je twijfels over de kwaliteit? Geen zorgen! Onze sokken worden gemaakt van 80% gekamd katoen (zodat ze niet zweterig zijn), 12% polyamide (nylon, voor de vormvastheid), 5 % elastiek (voor de rekbaarheid) en 3% elastaan (om de sokken nog soepeler te maken).

Sokken ontwerpen

Sokken ontwerpen
Sokken ontwerpen

Natuurlijk vinden we het leuk om je te helpen met het maken van je eigen ontwerp. Als je je logo en ideeën aan ons stuurt, geven wij feedback op de technische haalbaarheid. Of we vertalen het naar een digitale schets. Hierdoor komen je gepersonaliseerde sokken met logo al snel tot leven! Probeer het rustig uit, want ontwerpen zijn altijd gratis bij Supersokken.eu!

We zijn nieuwsgierig naar je ontwerpen of ideeën en zien je aanvraag graag tegemoet!