Laat je eigen sokken bedrukken!

Eigen ontwerp sokken

Zelf gepersonaliseerde sokken ontwerpen!    

Wil jij je eigen vrolijke sokken ontwerpen? Voor bijvoorbeeld marketing en promotie van je bedrijf, winkel of vereniging? Het kan al vanaf 50 paar!

Of wil je compleet gepersonaliseerde sokken om als relatiegeschenk aan klanten te geven (leuk voor in het kerstpakket)? Daar helpen we graag aan mee!

ontwerp je eigen sokken

Eigen kleuren, logo’s en ontwerpen

Via Soque kun je je custom sokken in jouw kleuren laten maken, of je bedrijfslogo laten weven. Je kunt ook zelf je ontwerp samenstellen.  Ga los met kleuren en patronen en ontwerp sokken met impact. Dan zetten wij ze om in pixels en draden en weven zo je eigen sokken!


Goede kwaliteit sokken

Zelf sokken ontwerpen

Je sokken met logo worden afhankelijk van het aantal geproduceerd in Europese of Chinese fabrieken. Ze zijn van goede kwaliteit en voelen comfortabel rond je voeten. Ze kunnen in verschillende maten geleverd worden én zijn van rekbaar materiaal, dus passen al snel. Je sokken zijn gemaakt van:

  • 80% katoen
  • 17% polyamide
  • 3% elastaan

Go Green met Trees for All!

Ga mee met de groene beweging en laat je sokken van bamboe maken! Daarnaast zijn wij trotse bomenpartner van Trees for All. Wist je dat voor elke opdracht die wij krijgen om sokken te bedrukken deze stichting een extra boom plant? En als je meerdere sokken tegelijk wilt ontwerpen: voor elk extra ontwerp, planten we nog een extra boom!

sokken bedrukken trees for allSokken met logo trees for all

Sokken in PMS Kleuren

PMS kleuren sokken

Voor de beste kleuren sokken zoekt de fabriek garens uit op basis van het Pantone Matching System (PMS). Dit zijn gestandaardiseerde kleurcoderingen die uitgebracht worden door het bedrijf Pantone. Om je te helpen hebben we een schema gemaakt ter referentie. Klik bijvoorbeeld op de afbeelding van het PMS schema hiernaast om het te openen.
om zo je zo goed als mogelijk bij je kleurkeuze te kunnen helpen hebben we daarbij ook de beschikking over het garenboek van de fabriek.

Gepersonaliseerde labels

Ook de labels of wikkels van de sokken zijn zelf te ontwerpen. Zet hier jouw eigen logo of boodschap op die zorgt voor een blijvende herinnering bij personeel, klanten of verenigingsleden!

Eigen ontwerp sokken

Gepersonaliseerde doosjes voor sokken

Maak je cadeau nog unieker met gepersonaliseerde sokken doosjes. Deze worden in full soft touch laminaat afgewerkt en zijn naar eigen smaak te ontwerpen. leuk voor bijvoorbeeld als cadeau voor nieuwe medewerkers, of Kerstgeschenk!

gepersonaliseerde sokken


Hoe worden sokken gemaakt?

Sokken maken is geen eenvoudige klus. Maar gelukkig zijn hier goede machines voor. Het is gebruikelijk om sokken met Lonati sokken weefmachines te maken. Hierbij worden de garen automatisch ingevoerd in de machine en ontstaat er als vanzelf een sok in de mooiste kleuren. Daarbij worden machines met 200 naalden per rij gebruikt om een zo scherp als mogelijk resultaat te maken.

Omdat er tot wel 50 machines gebruikt worden is er ook capaciteit voor grotere aantallen. In het filmpje hieronder laten we een voorbeeld zien van hoe zo’n machine werkt!In 3 stappen je eigen custom sokken!

Er zijn slechts 3 stappen nodig om je designs tot leven te laten komen:

custom sokken

1. Vertel ons je ideeën

In deze fase ontwerp je de sokken en eventuele labels.

Het ontwerpen zelf kan op alle mogelijke manieren: van luxe ontwerpprogramma’s tot mooie tekeningen op papier. We kunnen je ook helpen met sjablonen die je hiervoor kunt gebruiken. Klik bijvoorbeeld op de sokken hiernaast om het sokken sjabloon te openen.

En als je al een sokken ontwerp hebt liggen, kun je dit gewoon aan ons sturen om eens met je mee te kijken.

Vervolgens doen we een check op de mogelijkheden van je ontwerp. We stemmen samen af of het ontwerp aan alle punten voldoet om de sokken zo mooi als mogelijk te laten worden. Deze stap duurt ongeveer een tot vijf dagen.

2. Ontwerp en test

Je ontwerp komt bij deze stap al tot leven! Het ontwerp wordt omgezet in pixels en we maken een digitale schets voor je. Zodat je een goed beeld krijgt van hoe je sokken met logo eruit komen te zien. Hiervoor zijn meerdere iteraties mogelijk. Pas als jij tevreden bent met de kwaliteit, kunnen we de sokken voor je produceren. Deze fase duurt ongeveer vijf dagen, waarbij we het ontwerp gaandeweg verbeteren op basis van jouw feedback. Of misschien heb je al een professioneel ontwerp gemaakt, dan slaan we deze stap over.

eigen ontwerp sokken
vrolijke sokken

3. Produceer!

Na akkoord op de offerte (en eventuele digitale schets) kunnen we de pixels omzetten in draden en de sokken voor je laten produceren. Houdt hierbij ongeveer vier tot zes weken aan (gemiddeld een maand). Als we de sokken ontvangen hebben voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. Pas als we ze goed genoeg vinden, sturen we ze naar je op (en als je dicht in de buurt woont, brengen we ze persoonlijk langs).

leuke sokken
Zelf sokken ontwerpenEr is veel mogelijk

Je eigen sokken ontwerpen en laten weven kan al vanaf 50 paar sokken! Hierbij is veel mogelijk. De prijzen zijn afhankelijk van aantal, levertijd en ontwerp. Ook grotere aantallen kunnen wij voor je produceren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Stuur een e-mail naar klantenservice@soque.nl, bel met 030 2272 985, of gebruik het contactformulier hieronder.


    Zie hieronder enkele van onze vele voorbeelden:

    Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
    Stuur een e-mail naar klantenservice@soque.nl, bel met 030 2272 985, of gebruik het contactformulier hieronder.