Zelf sokken ontwerpen!

Ontwerp sokken

Snel en simpel je eigen sokken ontwerpen

Sokken ontwerpen
Sokken ontwerpen

Natuurlijk vinden we het leuk om je te helpen met het maken van je eigen ontwerp. Als je je logo en ideeën aan ons stuurt, geven wij feedback op de technische haalbaarheid. Of we vertalen het naar een digitale schets. Hierdoor komen je gepersonaliseerde sokken met logo al snel tot leven! Probeer het rustig uit, want ontwerpen zijn altijd gratis bij Supersokken.eu!

Zo laat je eenvoudig je eigen gepersonaliseerde sokken maken:

1. Ontwerp

Waarschijnlijk heb je al een ontwerp liggen of ideeën hiervoor. Wij geven je feedback over de technische haalbaarheid. Heb je hulp nodig met het maken van een ontwerp? Stuur ons dan je logo en ideeën, dan helpen we met het maken van een werkschets!

Eigen ontworpen sokken
Sokken ontwerpen
Sokken ontwerpen

2. Test

Met de werkschets komt je ontwerp al tot leven. Zie de sokken ook van de zij- en onderkanten om een goed beeld te krijgen van hoe ze eruit komen te zien. Wil je nog dingen aanpassen, dan maken we een nieuwe werkschets voor je. Heb je al een goed ontwerp, dan geven we graag feedback over de technische haalbaarheid

Custom sokken design
Digitaal sokken design

3. Produceer

Als het ontwerp goed is (en je akkoord bent met onze offerte) kunnen we de sokken voor je gaan produceren. Dit kan al binnen 4 tot 6 weken! Je hebt je gepersonaliseerde sokken dus al snel in huis.

Maak je eigen sokken met logo!

Eigen ontwerp sokken met logo laten maken is een fantastische manier om je bedrijf of vereniging te promoten. Bijvoorbeeld door ze weg te geven aan klanten of werknemers. De sokken zijn in een goede balans van katoen (zodat ze niet zweten) en lichtgewicht materiaal (zodat ze lekker zitten). Je kunt je gepersonaliseerde sokken in elke gewenste maatindeling maken. Onze custom sokken bieden een goede pasvorm en zitten lekker. Het is zelfs mogelijk om ze handmatig af te laten werken zodat er geen voelbare teennaden meer zijn.

Stuur ons je logo, kleuren of patronen die bij je bedrijf passen, dan maken we graag sokken met logo’s voor je. Of maak zelf een eigen ontwerp (of patroon), dan laten we je sokken graag tot leven komen in een digitale schets!

Sokken ontwerpen