Blue Monday? Wordt vrolijk van Mismatched Monday!

doorGuido

Blue Monday? Wordt vrolijk van Mismatched Monday!

Blue Monday?

O, die maandag. De wekker gaat weer te vroeg en je hebt geen zin om op te staan. Je voelt weerstand om je warme bed uit te gaan. En nog fijner: je mág nog de hele week… Als je gisteren Sokken Zondag hebt gehouden zit je nog in de relaxedte sfeer en probeer je die nog even voor jezelf vast te houden. Voor alle anderen: terug naar de dagelijkse mallemolen!

Op maandag giet je jezelf weer in het vaste stramien van opstaan, naar je werk reizen, sociaal en dienstbaar zijn, terug reizen, eten koken en misschien nog heel even iets voor jezelf doen in de avond. Deze maandag is het extra erg: Feestdagen achter de rug. Lente nog niet bepaald in het vooruitzicht. De meest deprimerende maandag van het jaar…

Maak het vrolijk

That’s life en dat kunnen we niet voor je veranderen. Maar wat we wel willen doen is het vrolijker voor je maken. Maak er Mismatched Monday van! Zit je in een strak keurslijf, dan heb je nog steeds een mogelijkheid om tegendraads te zijn: probeer eens mismatched sokken te dragen. Sokken die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen, maar juist voor elkaar gemaakt zijn. Bijvoorbeeld de Bezige Bijtjes, met het bijenpatroon en de bijtjes zelf. Of de Spetterende Watermeloen, Kip of Ei (letterlijk: kippen en eieren) en Trots op de Apenrots (Apen en Gorilla’s). Het maakt niet uit welke sok je links of rechts draagt, het past altijd!

Mismatched Monday!

Denk op Mismatched Monday lekker out of the box en draag mismatched sokken. Het bevordert je vrolijkheid, stimuleert je creativiteit en geeft je in ieder geval op het gebied van sokken de ruimte om jezelf op wonderlijke wijze uit te drukken. Zie het gewoon als jouw maniertje om lekker eigenwijs te zijn. Want het leven is al serieus genoeg.

O, en is mismatched nog een tikje te heftig voor je, maar vind je de sokken wel erg leuk? Neem twee paar en combineer dezelfde sokken. Doe gewoon je eigen ding!

Trots op de ApenrotsKip of ei - Mismatched

Over de auteur

Guido administrator

Geef een reactie