Grappige sokken voor mannen? Deze 7 sokken zijn een hit!

doorGuido

Grappige sokken voor mannen? Deze 7 sokken zijn een hit!

Snelle shoppers

Mannen zijn gemakkelijke wezens om snel mee te shoppen, maar saai zijn ze wel. Meestal is het functioneel: even een winkel in, t-shirtje passen, doe er maar 6 en er weer uit. Nog makkelijker is het met sokken. Zwarte sokken (doe maar 12 paar) of nog erger: witte sportsokken. Want dan zijn ze lekker snel uit gewinkeld. Kunnen ze thuis weer voetbal kijken op de bank. Maar er is hoop! Tegenwoordig zijn er veel grappige sokken voor mannen te vinden. Met deze 7 grappige sokken trekt je kerel alle aandacht!

Schurken en Schatten

Schip Ahoy! Voor stoere kerels en echte schatten. Hiermee maakt hij de blits bij zijn neefjes en nichtjes. Deze sokken worden zelfs op bruiloften gedragen!

Schurken en Schatten

Astronaut

Welke man zoekt het nou niet hogerop in zijn leven? Met deze grappige sokken stijgt hij op tot hogere sferen en begeeft hij zich tussen de sterren. Ook leuk voor jongere ruimtereizigers.

Astronaut

Trots op de Apenrots

Jouw man kent vast een brulaap op kantoor, of staat zelf bovenaan de apenrots! Met deze leuke sokken kan hij mooie apenstreken uithalen! Ook prima voor een dagje dierentuin.

Trots op de Apenrots

Music Notes 

Is jouw significant other een beetje soepel in de heupen, of moet je hem de dansvloer opsleuren? Van deze muzieksokken wordt hij sowieso vrolijk en kan hij een dansje met jou vast niet weerstaan…

Muziek sokken

 

Kip of Ei

Tsja. Wat was er nou het eerst? Als je een wispelturige kerel hebt die vaak niet kan kiezen, geef hem ze dan gewoon allebei! Grappige kleurrijke sokken voor echte twijfelkonten. Leuk voor bij het ontbijt!

Kip of Ei

Coffee Lover

Is jouw man niet te genieten voordat hij s’ ochtends eerst de nodige kopjes koffie tot zich heeft genomen? Verras hem dan met deze koffie sokken en jullie staan samen fluitend het ontbijt te maken!

Bruine koffie sokken

Grappige sokken voor mannen

Met deze grappige sokken krijgt jouw man een fantastische finishing touch! En mocht je nou stiekem ook op zoek zijn naar te gekke sokken voor jezelf? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Boekenwurm

Over de auteur

Guido administrator

Geef een reactie