Houd je goede voornemens vol en laat je inspireren door deze sokken!

doorGuido

Houd je goede voornemens vol en laat je inspireren door deze sokken!

Je hebt nog een paar dagen om te reflecteren op het nieuwe jaar en doelen te maken voor 2020. Als je een goed voornemen verbindt met één van onze inspirerende sokken, heb je kans dat je ook ná de eerste twee weken van januari nog regelmatig vrolijk naar werk fietst en elke dag fruit eet. Sokken draag je namelijk elke dag! Wij helpen je graag op weg.

#1 Muziek aan en gaan!

Wanneer is de laatste keer dat je zonder afleiding bewust je favoriete muziek hebt geluisterd? Of misschien staat je gitaar wel op zolder te verstoffen en denk je: dat laat ik zo, want “ik heb geen zin in dat gedoe.” Maar wist je dat zowel muziek maken als luisteren een ontspannende werking heeft en je er creatiever van wordt? Hoog tijd om in 2020 het muziek maken weer op te pakken of een kaartje te kopen voor het concert van je favoriete band!

#2 Een beetje meer crea, Bea!

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waar chronische stress en burn outs regelmatig voorkomen. Daarom is het hard nodig om voldoende tijd in je agenda vrij te maken voor pure ontspanning! En daarmee bedoelen we niet per se dat je series op Netflix moet bingen, maar ga eens kleuren, puzzelen, schilderen, dat ene museum bezoeken, of die ene taart bakken die al zo lang op je lijst staat. Feel like Frida!

#3 Boek die ene droomreis!

Het leven is er om te leven en om dingen te doen die jou gelukkig maken. Staat er al heel lang een roadtrip door de USA op je bucketlist? Of wil je van Moskou naar Beijing met de trein? Ga dan aan de slag om deze reis te plannen en uit te voeren. Redenen om niet te gaan zijn er altijd, maar besef wel: als je het niet doet, heb je er misschien voor altijd spijt van.

#4 Lezen en laten lezen

Wist je dat je door het lezen van een boek beter slaapt, minder stress ervaart en je geheugen verbetert? Al is het maar vijf minuten per dag! Hoog tijd om in 2020 dus (meer) boeken te gaan lezen.

#5 Op die fiets!

14 mei is het ‘Fiets naar je werk dag‘, maar wat ons betreft maken we van 2020 het ‘Fiets naar je werk jaar’. Door regelmatig te fietsen (naar je werk) ben je lekker in beweging en neem je tegelijkertijd een frisse neus. Dat is weer goed voor onder andere je vitamine D aanmaak en zo zijn er eigenlijk alleen maar voordelen.

Soque wenst je een vrolijke, warmvoetige kerst en een onvergetelijk 2020!

Over de auteur

Guido administrator

Geef een reactie