Vier paar sokken die de Sint voor jou moet meenemen op 5 december

doorGuido

Vier paar sokken die de Sint voor jou moet meenemen op 5 december

Sinterklaas komt er weer aan en als je braaf bent geweest, neemt de goedheiligman hopelijk wat leuks voor je mee uit Spanje! Deze sokken mogen in ieder geval niet op je verlanglijstje ontbreken.🎁 Fast Foot

In december is de kans groot dat gezond eten een minder grote prioriteit heeft dan normaal. Geniet er lekker van en vier het goede leven met deze hamburger sokken!


🎁 The Handyman

Hoeft John Williams voorlopig niet bij jullie thuis langs te komen omdat jouw man al een geweldige klusser is? Of heb je stiekem twee linkerhanden maar vind je jezelf wel geweldig handig? Deze klus-sokken merken het verschil niet, maar kunnen je wel motiveren om in het nieuwe jaar eindelijk de badkamer eens aan te pakken.


🎁 Game Over

Was jij vroeger ook zo’n fan van de Gameboy? Zet een paar stappen terug in de tijd van Pacman, Mario en Tetris op die goede, oude en vooral onverwoestbare spelletjescomputer. Danku Sinterkláásje! 🎵


🎁 Asian Dragon

Of je bij draken nou moet denken aan vuur, Azië, Game of Thrones, Chinese restaurants of je schoonmoeder, het is bijna zeker dat deze mythische wezens een gevoel bij je oproepen. De Sint neemt ze graag in sokkenvorm voor je mee!


Over de auteur

Guido administrator

Geef een reactie