Verjaardag van je kerel? 7 redenen waarom sokken voor hem een leuk cadeau zijn!

doorGuido

Verjaardag van je kerel? 7 redenen waarom sokken voor hem een leuk cadeau zijn!

Vind jij het ook zo lastig om weer iets voor zijn verjaardag te vinden? Wat geef je een man die alles al heeft (of eigenlijk niets wil)? Bij mij was het vorige week weer zo ver. Al maanden van tevoren gaf ik hints over dingen die misschien leuk voor hem zouden kunnen zijn. Waarop ik geen reactie kreeg of een hoogstens een ‘hm-hm’ vanachter de tablet. De tijd tikte echter door en zijn verjaardag kwam in zicht.

Toen ik in alle wanhoop gewoon maar vroeg wat ik voor zijn verjaardag moest geven kwamen er allemaal onzin reacties: ‘Aandelen in McDonald’s. Een mooie auto. Iets waar ik wat aan heb. Geen nutteloze dingen. Zolang het maar geen overhemden zijn, die zoek ik zelf wel uit’ of de meest vervelende: ‘hoe moet ik dat nou weten, daar heb ik jou toch voor?’. Om gek van te worden. Hoe geef je je vent iets leuks, dat nuttig is (en vooral geen onzin). En het liefste ook nog z’n ego een beetje streelt?

Geef hem leuke sokken! Hieronder vind je 7 redenen waarom je hem hier blij mee kunt maken:

 

1. Nuttig en functioneel

Sokken zijn nuttig. Mannen houden nu eenmaal van nuttige functionele dingen. Geen onzinnige frutsels of tierelantijnen. Met sokken kun je daarom geen kwaad doen: hij heeft ze toch nodig?

 

2. Onderscheiden van vrienden

Met sokken onderscheidt je kerel zich van zijn vrienden. Mannen zijn goed in concurreren met elkaar. Wie heeft de snelste, verste, langste… noem het maar op. Met deze sokken laat je vent zien dat hij de coolste is.

 

3. Ontlok een glimlach op zijn verjaardag

Sokken zijn stiekem erg leuk. Een echte vent zal het niet toegeven: van een paar vrolijke sokken kan hij best blij worden. Maar verwacht niet meer dan een kleine glimlach, anders gaat het ten koste van zijn image.

 

4. Creëer gezelligheid

Sokken zijn gezellig. Wat je mannen niet snel hardop zal horen zeggen: ook zij houden van huiselijke gezelligheid (na een dag hard werken). Met een paar vrolijke sokken op de bank voelt hij zich helemaal thuis.

 

5. Geef een beetje liefde

Je kunt ze met liefde geven. Zoals oma altijd zegt: het gaat er niet om wát je geeft, het gaat erom dát je het geeft en hóe je het geeft. Ja, je kunt hem een paar aandelen cadeau doen. Maar zit er niet meer liefde in een paar warme voeten?

 

6. Gaat langer mee dan een maaltijd

Je hebt lang plezier van sokken. Samen uit eten gaan is romantisch en gezellig. Maar de volgende dag heb je er niets meer aan. Geef hem een paar vrolijke sokken en je kunt er nog vaak van genieten.

 

7. Geen zwarte sokken meer

 

Meteen een goede reden om hem uit z’n zwarte sokken te krijgen. Word jij die saaie sokken van hem ook zo zat? Dit is je kans om er wat aan te doen en hem eens wat kleur in zijn leven te geven!

Verjaardag man

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Guido administrator

Geef een reactie